Πάρτυ γενεθλίων για παιδιά

παιδιά τρώνε ζαχαρωτά σε πάρτυ γενεθλίων των great escape rooms Θεσσαλονίκη
780 450 nikos

Το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων για παιδιά!

Είσαι στη Θεσσαλονίκη και ψάχνεις πού να διοργανώσεις το πάρτυ γενεθλίων για το παιδί σου; Θέλεις το παιδί σου και η παρέα του να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία; που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να δεθούν σαν παρέα αλλά να ανακαλύψουν νέους τρόπους διασκέδασης; Το Great Escape rooms Θεσσαλονίκη σου δίνει τη λύση! Σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στους χώρους της.

Γιατί να επιλέξω Escape Room?

παιδικό πάρτυ γενεθλίων σε escape roomΠλέον ως χώρο διεξαγωγής των παιδικών πάρτυ οι γονείς επιλέγουν τα δωμάτια απόδρασης. Και αυτό γιατί ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης για τα παιδιά τους. Όπως είναι γενικά γνωστό τα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να το ευχαριστηθούν κλεισμένα στα διαμερίσματα αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα πολύωρου παιχνιδιού σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό οδηγεί τα παιδιά της νέας γενιάς να κάθονται μπροστά από μια οθόνη και παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Τα escape rooms συνδυάζουν την διασκέδαση των videogames με την σωματική δράση και τη συνεργασία με τους φίλους τους. Έτσι τα escape room προσφέρουν την ιδανική λύση για παιδικό πάρτυ γενεθλίων στα θεματικά δωμάτια απόδρασης. Δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και να εξασκήσουν σώμα και μυαλό!

Great Escape Rooms και πάρτυ γενεθλίων

παιδικό πάρτυ γενεθλίων σε escape roomΠολλοί γονείς επιλέγουν το Great Escape Rooms στη Θεσσαλονίκη για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Τα παιδιά μπαίνουν μέσα στα θεματικά δωμάτια της εταιρίας και μέσω της διαδικασίας επίλυσης γρίφων διασκεδάζουν και περνάνε εποικοδομητικά τον χρόνο τους. Αν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία τότε μέλη του προσωπικού της επιχείρησης μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο μαζί τους. Έτσι διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλέστερη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ενώ αν τα παιδιά είναι σε μεγαλύτερη ηλικία το παιχνίδι παρακολουθείται από το προσωπικό του Great Escape Rooms μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Φυσικά από την εταιρεία παρέχεται ο χώρος για το σβήσιμο τούρτας και για τη συγκέντρωση όλων των καλεσμένων του πάρτυ.

Το Great Escape Rooms Θεσσαλονίκης έχει 5 θεματικά δωμάτια απόδρασης που είναι κατάλληλα για τη διεξαγωγή του παιδικού πάρτυ. Τα παιδιά μπορούν να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία αυτή την ξεχωριστή μέρα.