Δραστηριότητες για παιδιά

780 450 Great Escape Thessaloniki

Καινοτόμες δραστηριότητες για παιδιά

Οι δραστηριότητες για παιδιά σίγουρα απαιτούν χρόνο. Στη σημερινή εποχή, τα παιδιά έχουν πολλές υποχρεώσεις, καθώς ακολουθούν ένα εντατικό ενδοσχολικό πρόγραμμα. Επιπλέον, έχουν και άλλες υποχρεώσεις όσον αφορά την εξέλιξη των πνευματικών και χειρωνακτικών ικανοτήτων τους. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραμελείτε το γεγονός ότι ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι ζωτικής σημασίας. Για αυτό χρειάζεται να βρεθούν τρόποι να δραστηριοποιούνται στον ελεύθερο τους χρόνο, επιλέγοντας ασχολίες που θα τα ωφελήσουν σε όλους τους τομείς. Σήμερα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προγράμματα και δραστηριότητες για παιδιά. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας, διαφορετικές από τις συνηθισμένες, που θα ωφελήσουν αρκετά τα παιδιά, σε ψυχικό αλλά και νοητικό επίπεδο.

Δωμάτια απόδρασης

Τα Δωμάτια Απόδρασης (Escape Rooms) είναι χώροι με ζωντανά βιωματικά παιχνίδια. Οι παίκτες καλούνται να συγκεντρώσουν στοιχεία, αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς και να τα συνδυάσουν, ώστε να βρουν τη λύση ενός αινίγματος. Η φαντασία, η συνεργασία, η εφευρετικότητα είναι λίγες μόνο από τις δεξιότητες που οξύνουν οι δραστηριότητες για παιδιά στα δωμάτια απόδρασης. Οι ικανότητες αυτές είναι τα κλειδιά για να καταφέρουν οι παικτες να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να δραπετεύσουν από το δωμάτιο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Γενικότερα, είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να παίξουν, να συνεργαστούν, να λύσουν, να ζήσουν μυστηριώδεις καταστάσεις και, τελικά, να πετύχουν όλα μαζί το στόχο κάθε ειδικής αποστολής. Είναι από τις δραστηριότητες για παιδιά, που ολόκληρη η οικογένεια έχει την δυνατότητα να παίξει. Ως αποτέλεσμα στο τέλος κάθε παιχνιδιού έχει κερδίσει μια αξέχαστη εμπειρία ψυχαγωγίας και έχει δεθεί ακόμα περισσότερο.

Παιδικά πάρτυ & δραστηριότητες για παιδιά

Πρωτότυποι χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι άλλοι από τα Δωμάτια Απόδρασης. Με μεγάλη εμπειρία στις δραστηριότητες για παιδιά και στα παιδικά πάρτυ, δίνουμε τη λύση για το πιο αξέχαστο, διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό πάρτυ. Οι χώροι, που παρέχουν απόλυτη ασφάλεια, είναι ειδικά σχεδιασμένοι και προσαρμοσμένοι για παιδιά για να αποκτήσουν μια φανταστική εμπειρία.

Τόσο το προσωπικό, όσο και οι ηθοποιοί έχουν την κατάλληλη εμπειρία και γνώση για την διοργάνωση παιδικών παρτυ, με σκοπό την καλύτερη ψυχαγωγία και επιμόρφωση των παιδιών. Κάθε γονιός μπορεί να χαρίσει στο παιδί του μια καταπληκτική εμπειρία, γεμάτη όμορφες αναμνήσεις, και ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να το προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες, μέσα σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια των Great Escape Room Thessaloniki για παιδιά.

Παιδικό πάρτυ «Μικροί detectives»

Από 7 ετών +

Το απόλυτο μυστήριο. Ένα ειδικά διαμορφωμένο παιδικό παρτυ γεμάτο μοναδικά παιχνίδια, γρίφους και διασκέδαση. Μια περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και στοιχεία που χρειάζεται να βρεθούν. Άραγε θα καταφέρουν οι μικροί Detectives να λύσουν το μυστήριο; Ένα Πάρτυ που συνδυάζει ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, διαδραστικά παιχνίδια και άλλα πολλά σε ένα ιδανικό και φιλικό κλίμα για τα παιδιά ώστε να κερδίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

MEGA MAGIC PARTY »Wizards of Greatwarts»

Από 7 ετών +

Ένα παιδικό πάρτι που ταξιδεύει με τη μαγεία του, τη φαντασία των παιδιών σε έναν άλλον κόσμο. Θα συναντήσουν μια άλλη πραγματικότητα, γεμάτη μαγεία και διασκεδαστικά ξόρκια, ώστε αυτό το μαγικό πάρτυ να τους μείνει αξέχαστο. Περιέχει πολλές όμορφες εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση. Ένα πακέτο που συνδυάζει γρίφους, παιχνίδια και λίγη μαγεία, με αποτέλεσμα μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τα παιδιά και μια φανταστική περιπέτεια.

Πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά: Δωμάτια απόδρασης

Perfect Crime

Ένα Τέλειο Έγκλημα το οποίο συνέβη το 2016 στη Θεσσαλονίκη και παραμένει ανεξιχνίαστο, περιμένει την καλύτερη ομάδα Detective με σκοπό να καταφέρει να το λύσει. Πολλές ομάδες προσπάθησαν αλλά απέτυχαν. Η ομάδα σου είναι αυτή που θα αλλάξει την ιστορία και θα φέρει τη δικαιοσύνη πάλι στο φως; Ένα δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει ψυχαγωγία , συνδυάζοντας ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία καθώς και τη δύναμη του μυαλού. Σίγουρα από τις καλύτερες δραστηριότητες για παιδιά των Great Escape.

Luna Park Haunted

Ένα Λούνα Παρκ το οποίο έκλεισε πριν χρόνια. Φήμες λένε ότι μερικές φορές ακούγονται ήχοι από τα παιχνίδια και συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Λέγεται πως το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ παίρνει ζωή και επιστρέφει πίσω στον χρόνο κάθε φορά που κάποια ζωντανή ψυχή περνάει από την είσοδο του. Θα καταφέρετε να αποδράσετε από αυτό το περίεργο λούνα παρκ; Ένα δωμάτιο, σχεδιασμένο να προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία. Tα παιδιά παίζουν αλλά και συναντούν γρίφους που απαιτούν συνεργασία και σκέψη.

The Survivor

Οι δραστηριότητες για παιδιά δεν σταματούν εδώ. Ως μικροί εξερευνητές ψάχνετε για έναν θησαυρό τεράστιας αξίας. Ταξιδεύετε για πολλές μέρες στον απέραντο ωκεανό. Ξαφνικά, πέφτετε σε μία αναπάντεχη καταιγίδα την οποία για να αποφύγετε αλλάζετε πορεία. Έτσι, μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχοντας καταφέρει να ξεφύγετε, τα κύματα σας οδηγούν στις όχθες ενός μυστηριώδους νησιού. Στο νησί αυτό δεν είστε μόνοι σας, καθώς βρίσκετε έναν ακόμα ναυαγό, τον Captain Morgan, ο οποίος θα σας βοηθήσει.

Ένα δωμάτιο γεμάτο φαντασία που συνδυάζει ομαδικό πνεύμα, συνεργασία και σκέψη για την επίλυση του. Παρέχοντας την απολυτή ασφάλεια και με την παρουσία του ηθοποιού είναι το κατάλληλη δωμάτιο για απίστευτη διασκέδαση. Μην ξεχάσετε να φορέσετε άνετα ρούχα και να φέρετε μαζί σας μια δεύτερη αλλαξιά και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια!

Εναλλακτικες δραστηριότητες για παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Το Party γίνεται Γυμναστική

Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το πάρτι του παιδιού σας. Ένα τρίωρο αθλητικό πάρτι σ’ έναν πολυχώρο άθλησης που όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά, τα παιδιά θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από οτιδήποτε, να παίξουν και να διασκεδάσουν, να ξεφαντώσουν και να εκτονωθούν δημιουργικά με μοναδικό τρόπο. Οι δραστηριότητες για παιδιά περιλαμβάνουν:

• Αναρρίχηση
• Παιδαγωγικά παιχνίδια
• Σκυταλοδρομίες
• Ομαδικές δραστηριότητες
• Στίβος Μάχης
• Αθλοπαιδιές

Είναι μερικές από τις οργανωμένες δραστηριότητες για παιδιά που θα απολαύσουν οι μικροί φίλοι. Με την καθοδήγηση έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που υπόσχονται το πάρτι του παιδιού σας να μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Εξερεύνηση της πόλης

Μια δημιουργική ομάδα υλοποιεί εναλλακτικές ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες για παιδιά και εικαστικά εργαστήρια. Συνδυάζοντας τα διαφορετικά επιστημονικά πεδία των μελών της (αρχαιολόγοι, ξεναγοί, ιστορικοί τέχνης, ειδικοί παιδαγωγοί) παρέχει δράσεις πρωτότυπες και ψυχαγωγικές. Έτσι, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη… αλλιώς!

Εργαστήριο Ζωγραφικής

Τα παιδιά βρίσκουν το τμήμα που τους ταιριάζει στο καθημερινό πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής. Με την παλέτα στο χέρι και διάφορα υλικά ξεκινάει ένα δημιουργικό ταξίδι στο χώρο της ζωγραφικής με ενδιάμεσες στάσεις σε άλλες μορφές εικαστικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης.

AUTHOR

Great Escape Thessaloniki

All stories by: Great Escape Thessaloniki