Χώροι για παιδικά πάρτυ & πάρτυ γενεθλίων Θεσσαλονίκη

Παιδικά πάρτυ – Για πληροφορίες και κράτηση ημερομηνίας
 23130 71 526

Αναρωτιέστε ποιοι είναι οι πιο πρωτότυποι χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη? Η Great Escape Rooms Thessaloniki με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση παιδικών πάρτυ, δίνει την λύση για το πιο αξέχαστο, διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Ένα πραγματικό Escape Room για παιδιά… και όταν μιλάμε για παιδιά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για γιορτή. Επιβραβεύστε το παιδί σας για την επιτυχία ενός πτυχίου ή μιας διάκρισης, χαρίστε του ένα party αποφοίτησης, party ονομαστικής εορτής ή γενεθλίων. Μάθετε για τα ειδικά πακέτα μας και ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί, το τέλειο παιδικό πάρτυ για το παιδί σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Χάρισε κι εσύ στο παιδί σου το πιο αξέχαστο κ μοναδικό πάρτυ ! Διάλεξε μέσα από τα πακέτα το δικό σου πάρτυ. Κάλεσέ μας εγκαίρως, ώστε να το προσαρμόσουμε στις δικές σου ανάγκες, μέσα σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια των Great Escape Room για παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω υψηλής ζήτησης των δωματίων απόδρασης για παιδιά και για να μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές στα σενάρια και το δωμάτιο , παρακαλούμε να κάνετε την κράτηση μερικές ημέρες νωρίτερα.

Παιδικό πάρτυ «Μικροί detectives»

 • Ηλικίες: Από 7 ετών και πάνω
 • Διάρκεια  πάρτυ: 2 ώρες

Το πακέτο περιλαμβάνει: Ειδικά διαμορφωμένες προσκλήσεις, παιδικό μενού, Θεματική τούρτα, φωτογραφικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

 • Πακέτο 1 – Αριθμός  παιδιών : έως 15 παιδιά
 • Πακέτο 2 – Αριθμός  παιδιών : έως 20 παιδιά
 • Πακέτο 3 – Αριθμός  παιδιών : έως 25 παιδιά
 • Πακέτο 4 – Αριθμός  παιδιών : έως 30 παιδιά

MEGA MAGIC PARTY »Wizards of Greatwarts»

 • Αριθμός παιδιών: 20 έως 35 άτομα
 • Ηλικίες: Από 7 ετών
 • Διάρκεια παιδικού πάρτυ: 3 ώρες

Το πακέτο περιλαμβάνει: Παιδικό μενού, θεματική τούρτα, φωτογραφικό υλικό & video σε ηλεκτρονική μορφή, βραβείο μεγάλου ήρωα από τους μάγους των σχολών της για όλους τους συμμετέχοντες.

MEGA ΘΕΜΑΤΙΚΟ PARTY »Τρελοί επιστήμονες»

 • Αριθμός παιδιών: 20 έως 35 άτομα
 • Ηλικίες: Από 7 ετών
 • Διάρκεια παιδικού πάρτυ: 3 ώρες

Το πακέτο περιλαμβάνει: Ειδικά διαμορφωμένες προσκλήσεις, Παιδικό μενού, Θεματική τούρτα ή donuts, Βραβείο μεγάλου ήρωα από τους πιο τρελούς επιστήμονες.

The Prisoners

 • Αριθμός παιδιών: 15 έως 25 άτομα
 • Ηλικίες: Από 7 ετών
 • Διάρκεια παιδικού πάρτυ: 3 ώρες

Το πακέτο περιλαμβάνει: Παιδικό μενού, θεματική τούρτα, φωτογραφικό υλικό & video σε ηλεκτρονική μορφή.

Το θεματικό πάρτυ περιλαμβάνει παιχνίδι ρόλων με κοστούμια, live acting, ξυλοπόδαρο και φυσικά επίλυση γρίφων!

 

tripadvisor logo

Χώροι για πάρτυ γενεθλίων σε Escape Room

Γιατί Escape Room; Οι λόγοι είναι πολλοί…

 • Οικονομικοί λόγοι.  Οι χώροι για πάρτυ γενεθλίων είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να γίνει αυτή η μέρα αξέχαστη. Είναι πολύ δύσκολο σε μια τάξη με 30 παιδιά να μην τα καλέσετε όλα. Από την στιγμή που θα μαθευτεί η διοργάνωση του πάρτυ, θα είναι άσχημο να καλέσει ορισμένα από τα παιδιά της τάξης. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ως αντιπάθεια προς τους μη καλεσμένους. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος της διοργάνωσης του παιδικού πάρτυ θα ανέβει πολύ.
 • Θέμα χώρου.  Σε περίπτωση που μένετε σε μικρό διαμέρισμα η λύση της διοργάνωσης του παιδικού πάρτυ στο σπίτι σας δεν είναι εφικτή. Ειδικότερα αν θα πρέπει πέρα από τα παιδιά της τάξης του να καλέσετε και ορισμένους συγγενείς και γείτονες. Και τα παιδιά δεν θα το ευχαριστηθούν έτσι στριμωγμένα που θα είναι και αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά.
 • Ταλαιπωρία. Ακόμα και αν μένετε σε ευρύχωρο σπίτι είναι βάσανο το καθάρισμα του σπιτιού 2 φορές. Μια φορά πριν το πάρτι γιατί δεν γίνεται να υποδεχθείτε κόσμο σε βρώμικο σπίτι. Μια φορά μετά το πάρτι γιατί αποκλείεται να μην πέσουν φαγητά στο πάτωμα με τόσα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί μέσα. Ειδικότερα αν είστε και εργαζόμενοι γονείς ο συγκεκριμένος προβληματισμός διογκώνεται. Και φυσικά δεν είναι μόνο το καθάρισμα του σπιτιού που δημιουργεί επιπλέον κούραση. Είναι και η προετοιμασία του μπουφέ που σίγουρα θα θέλετε να είναι πλουσιοπάροχος.

θεματικά παιδικά πάρτυ

H Great Escape Rooms διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία θεματικά παιδικά πάρτυ από το 2016. Τα πάρτυ ποικίλουν σε θεματικές και διάρκεια, δίνοντας κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία στα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά. Μέσα από την διαδικασία του παιχνιδιού και των σεναρίων των θεματικών πάρτυ, τα παιδιά μαθαίνουν το πόσο πολύτιμη είναι η ομαδικότητα. Έτσι, εξελίσουν την ικανότητα της συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα εξασκούν ικανότητες όπως παρατηρητικότητα, εφευρετικότητα, κριτική και συνδυαστική σκέψη. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η φαντασία που στην παιδική ηλικία είναι πολύ αυξημένη, βρίσκει τον δρόμο της μέσα από την δημιουργία. Επιπλέον, οι αισθήσεις που συντελούν σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία ενός σεναρίου φαντασίας οξύνονται και εξελίσσονται μέσα από τα δωμάτια απόδρασης.

Κάθε παιδί έχει μια μοναδική προσωπικότητα! Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδικά πάρτυ στον χώρο της Great Escape στην Θεσσαλονίκη, προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ομάδας παιδιών. Λόγω της ποικιλίας των θεματικών πάρτυ έχουμε δώσει την δυνατότητα στα ίδια παιδιά να κάνουν ξανά ξανά το παιδικό πάρτυ γενεθλίων ή αποφοίτησης στα δωμάτια μας και είμαστε περήφανη γι αυτό. Για εμάς, η επιλογή του γονιού να εμπιστευτεί την εταιρία μας για το παιδικό πάρτυ του παιδιού του είναι μία σπουδαία πρόκληση. Στόχος μας είναι πάντα, να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή ανάμνηση στην ζωή κάθε παιδιού. Τα παιδικά πάρτυ στην Great Escape διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών γιατί η ασφάλεια των παιδιών για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Στην Θεσσαλονίκη ο χώρος για παιδικά πάρτυ στην Great Escape είναι απόλυτα ασφαλής και φιλικός προς τα παιδιά. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας στο κομμάτι φαγητού, τούρτας και donuts εγγυάται για την άψογη ποιότητα. Ανακαλύψτε τα πακέτα των παιδικών πάρτυ που έχουμε διαμορφώσει με ειδικούς ψυχαγωγούς και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Χώροι για παιδικά πάρτυ – Escape Room για παιδιά

Οι πρωτότυποι χώροι για παιδικά πάρτυ, έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν τους μικρούς μας ήρωες και τους φίλους τους. Εδώ μπορούν να λύσουν το μυστήριο στα ειδικά διαμορφωμένα Escape Room για παιδιά, να φάνε και να κόψουν την τούρτα τους. Επίσης, έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, ακόμα και μετά το παιχνίδι μέσα στα δωμάτια. Οι χώροι για παιδικά πάρτυ, των Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, μπορούν να φιλοξενήσουν από 6 έως 40 καλεσμένους. Οι γονείς, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας την σιγουριά πως τα παιδιά τους είναι ασφαλήTo προσωπικό της Great Escape Rooms Θεσσαλονίκης είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ώστε να παρέχει στο παιδί σας μία ολοκληρωμένη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Για πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά πάρτυ & για κράτηση ημερομηνίας
 23130 71 526