ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

παρτυ γενεθλίων σε escape room
780 450 nikos

Η καλύτερη ιδέα για παιδικό πάρτυ γενεθλίων!

Είσαι στη Θεσσαλονίκη και ψάχνεις πού να διοργανώσεις το πάρτυ γενεθλίων για το παιδί σου; Θέλεις το παιδί σου και η παρέα του να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία; Που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να δεθούν σαν παρέα αλλά να ανακαλύψουν νέους τρόπους διασκέδασης; Το Great Escape rooms Θεσσαλονίκης σου δίνει τη λύση προσφέροντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το παιδικό πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στους χώρους της.

Γιατί να επιλέξω Escape Room;

 

Παιδικό πάρτυ γενεθλίων σημαίνει άφθονο παιχνίδιγέλιο και διασκέδαση. Πολλοί γονείς ψάχνοντας εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης για τα παιδιά επιλέγουν τα δωμάτια απόδρασης για παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Τα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να το ευχαριστηθούν κλεισμένα στα διαμερίσματα. Αυτό οδηγεί τα παιδιά της νέας γενιάς να κάθονται μπροστά από μια οθόνη και να εθίζονται πολλές φορές σε βιντεοπαιχνίδια.

Τα δωμάτια απόδρασης προσφέρουν άφθονο παιχνίδι, σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται από την ίδια την δραστηριότητα των παιδιών. Άφθονο γέλιο και ικανοποίηση κάθε φορά που καταφέρνουν να λύσουν κάποιον γρίφο και να προχωρήσουν την «αποστολή τους». Τους μαθαίνει να συνεργάζονται αρμονικά με τους φίλους τους. Δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και να εξασκήσουν σώμα και μυαλό.

Πάρτυ γενεθλίων στο Great Escape Rooms

Πολλοί γονείς επέλεξαν το Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, για τη διεξαγωγή των πάρτυ γενεθλίων των παιδιών τους. Τα παιδιά μπαίνουν στα θεματικά δωμάτια και μέσω της διαδικασίας επίλυσης γρίφων διασκεδάζουν και περνάνε εποικοδομητικά τον χρόνο τους.

παρτυ γενεθλίων σε escape roomΟι γονείς νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα παιδιά που συμμετέχουν παρακολουθούνται μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από κάποιον ειδικό της επιχείρησης. Αν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, μέλη του προσωπικού μπαίνουν στο δωμάτιο μαζί τους για να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλέστερη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Φυσικά παρέχεται χώρος για το σβήσιμο τούρτας και για τη συγκέντρωση όλων των καλεσμένων του πάρτυ.

Το Great Escape Room Θεσσαλονίκη έχει  θεματικά δωμάτια απόδρασης κατάλληλα για παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Έτσι τα παιδιά θα περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία αυτή την ξεχωριστή μέρα.

BOOK NOW