Great Escape Rooms Thessaloniki

Τα Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, σας προ(σ)καλούν σε έναν ζεστό χώρο, με συναρπαστικά θεματικά Escape Rooms γεμάτα μυστήριο, δράση και φαντασία. Τα δωμάτια απόδρασης, πλέκουν με ένα μοναδικό τρόπο, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον και σας περιμένουν να ανακαλύψετε τα μυστικά τους. Γίνετε πρωταγωνιστές, σε ένα παιχνίδι που θα σας ταξιδέψει και θα δοκιμάσει τις νοητικές ικανότητες και την δημιουργική σας σκέψη.

Escape Rooms Θεσσαλονίκη

Δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη – Αφεθείτε στην μοναδική πλοκή τους, χρησιμοποιήστε την λογική σας και λύστε τους γρίφους, για να δραπετεύσετε, κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου, των 60 ή 75 λεπτών. Στα δωμάτια απόδρασης των Great Escape Room Θεσσαλονίκη, δεν χρειάζεσαι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ή ειδικές ικανότητες για να καταφέρεις να αποδράσεις. Τα δωμάτια απόδρασης, είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία, από 10 έως 110 ετών και για να καταφέρεις να ανακαλύψεις την έξοδο διαφυγής, απαιτούνται αρκετές ανεπτυγμένες νοητικές δεξιότητες. Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στη συγκέντρωση, την ταχύτητα της σκέψης, την ψυχραιμία και στις ικανότητες συνεργασίας της ομάδας σου. Στα Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, η διαίσθηση, η φαντασία και η λογική είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοί σου. Χρησιμοποίησε τις πέντε αισθήσεις σου στο έπακρο και ζήσε με την παρέα σου την απόλυτη εμπειρία, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια απόδρασης, των Great escape Θεσσαλονίκη.

Τα δωμάτια απόδρασης των Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη

The Ritual Nightmare Edition

Μια σκιά, ξαφνικά εμφανίζεται πίσω σου, θέλοντας να σε πάρει μαζί της στο σκοτάδι. Κάτι έρχεται και είναι διψασμένο για αίμα.  Ο φόβος αρχίζει να σε κυριεύει, ενώ ο χρόνος δεν έχει πια καμία σημασία. Την στιγμή αυτή, νιώθεις μέσα σου ότι ο θάνατος είναι λύτρωση και ίσως το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Το The Ritual, είναι σίγουρα ένα από τα πιο τρομακτικά Escape Rooms της χώρας και σίγουρα το πιο τρομακτικό της Θεσσαλονίκης. Θα καταφέρεις να βγεις ζωντανός?

ritual escape rooms

Ritual 0 The Beginning

Εδώ θα ζήσεις την αρχή του εφιάλτη, που ονομάζεται Ritual… Ξεδίπλωσε όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από το πιο τρομακτικό θρίλερ της πόλης! Το Ritual 0, είναι ένα από τα Escape Rooms όπου οι τοίχοι δεν είναι ικανοί να σας κρατήσουν εγκλωβισμένους.

Ritual the beginning escape rooms

Inception – Great Escape Rooms

To Inception θα σας μεταφέρει στο έτος 2030…  Μέσα στο υποσυνείδητο και στον κόσμο των ονειρικών διαστάσεων. Η ομάδα σας είναι η μόνη που έχει καταφέρει να τρυπώσει εκεί που κανένας μέχρι τώρα δεν κατάφερε. Βρισκόσαστε μπροστά στην πιο ανήθικη και ταυτόχρονα σουρεαλιστική πράξη όλων των εποχών. Καλώς ήρθατε λοιπόν μέσα στο όνειρο του πιο πλούσιου επιχειρηματία στον πλανήτη! Στόχος σας, είναι να καταφέρετε να βρείτε τον μυστικό κωδικό και να κλέψετε μέσα από το μυαλό του, μια ιδέα που αξίζει εκατομμύρια… και θα σας κάνει όχι μόνο τους πλουσιότερους, αλλά παράλληλα και τους μεγαλύτερους κλέφτες που υπήρξαν ποτέ. Βγείτε από το όνειρο πριν η σβούρα σταματήσει, αλλιώς θα μείνετε στον κόσμο αυτό για πάντα…. Ένα από τα πιο ευφάνταστα δωμάτια απόδρασης στη Θεσσαλονίκη.

inception escape rooms

The Survivor – Great Escape Rooms

Στα χέρια σας κρατάτε ένα κωδικοποιημένο χάρτη, ο οποίος σας δείχνει την θέση ενός νησιού που δεν υπάρχει σε καμία επίσημη χαρτογράφηση του Ατλαντικού Ωκεανού. Πολυάριθμοι γρίφοι αναφέρουν ότι σε αυτό το νησί βρίσκεται καλά κρυμμένος ένας αμύθητος θησαυρός. Με την καλύτερη γαλέρα που υπάρχει στην Αμερική, ξεκινάτε με την ομάδα σας ένα ταξίδι στο άγνωστο. Κάπου στα ανοιχτά της Καραϊβικής, προσπαθώντας να κάνετε στάση για ανεφοδιασμό πέφτετε σε μία τρομερή καταιγίδα. Στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από τον κυκλώνα που δημιουργήθηκε, αλλάζετε πορεία καταιγίδα, που δημιουργεί έναν τεράστιο κυκλώνα! Για να αποφύγετε τον κυκλώνα αλλάζετε πορεία, όμως η γαλέρα έχει αρχίσει να μπάζει μεγάλες ποσότητες νερού. Δευτερόλεπτα πριν βουλιάξει καταφέρνετε να μπείτε σε μια σωσίβια λέμβο και πέφτετε στα μανιασμένα κύματα του σκοτεινού ωκεανού… Μετά από ώρες η βάρκα σας ξεβράζετε στις όχθες κάποιου νησιού. Θα καταφέρετε να επιβιώσετε? Μόνο οι πραγματικοί μαχητές μπορούν να αποδράσουν από αυτό το μυστηριώδες μέρος.

survivor escape rooms

The Secret Agent – Great Escape Rooms

The Secret Agent ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά escape rooms εποχής, που μπορείτε να βρείτε στη Θεσσαλονίκη. Εδώ σας μεταφέρουμε στην Κρακοβία και στο έτος 1939, μέσα στο γραφείο ενός Γερμανού επιχειρηματία, ο οποίος είχε ως στόχο να αποκτήσει περιουσία, εκμεταλλευόμενος τον πόλεμο. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα όμως και αφού έζησε την φρικαλεότητα αυτή, αποφάσισε να σώσει από τα στρατεύματα των Ες Ες, όσο δυνατόν περισσότερους αθώους. Έχοντας πλέον αρκετή επιρροή σε κάποιους ανώτερους Γερμανούς αξιωματούχους, γράφει μια λίστα η οποία περιέχει τα ονόματα από ικανούς τροφίμους. Η σημαντικότητα του να υπάρχει το όνομα κάποιου σε αυτή τη λίστα, είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου. Σκοπός της ομάδας σας, είναι να μπορέσετε να βρείτε τα μυστικά αρχεία και να τα παραδώσετε στα σωστά χέρια.

Perfect Crime – Great Escape Rooms

Το τέλειο έγκλημα, είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα δωμάτια απόδρασης στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεστε λοιπόν στην Ελλάδα του σήμερα, στον τόπο του τελειότερου εγκλήματος που έγινε ποτέ. Οι αστυνομικές αρχές, αλλά και πολυάριθμες ομάδες από ιδιωτικούς ντετέκτιβ, δεν μπόρεσαν ως τώρα να εντοπίσουν κανένα κανένα στοιχείο. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μιλούν για το τέλειο έγκλημα! Η ομάδα σας είναι η πιο διάσημη ομάδα ντετέκτιβ και φημίζεστε για την επίλυση μερικών από των πιο δύσκολων υποθέσεων και δολοφονιών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σκοπός σας είναι να εξιχνιάσετε το έγκλημα μέσα σε 60 μόνο λεπτά. Βρείτε τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στο όπλο του εγκλήματος. Αν αποτύχετε, ο δολοφόνος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, χωρίς να τιμωρηθεί… Μέσα στις σκιές της ανωνυμίας. Η απόδοση δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον στα χέρια σας!

perfect crime escape rooms