Team building

team building

Team Building Activities – Great Escape Award

Τα Great Escape Rooms, σας παρουσιάζουν τα πιο πρωτότυπα Team Building Activities στη Θεσσαλονίκη! Το Great Escape, είναι παγκοσμίως, η πρώτη εταιρεία Escape rooms, η οποία λαμβάνει βραβείο HR για Team building Games. Βραβεύτηκαν με βραβείο “καινοτόμου πρακτικής” στα HR Community Awards 2015, για την παρουσίαση τους, σχετικά με το εναλλακτικό Team building, αλλά και το Employee Selection Process. 

Team building ΘεσσαλονίκηEmployee Selection Process – Team Building Activities Θεσσαλονίκη

Tα Great Escape έχουν δημιουργήσει μια καινοτόμα και εναλλακτική μέθοδο, που αφορά το employee selection process εταιρειών. Αυτή η μέθοδος αναδεικνύει μερικά πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά του υποψήφιου, στον recruiter. Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ο λογικός συνειρμός, η ομαδικότητα, η επικοινωνία και η συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας, η ηγετική του ικανότητα, η αντίληψη, η παρατηρητικότητα, η δεκτικότητα και η σωστή διαχείριση χρόνου.

Τα δωμάτια – Team Building

Τα 5 δωμάτια απόδρασης της εταιρείας μας, είναι διαθέσιμα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα σενάρια και ο βαθμός δυσκολίας διαφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, ώστε να καλύπτουν κάθε γούστο.

Έτσι λοιπόν, στα δωμάτια μας, μπορείτε να γίνεται detectives και να εξιχνιάσετε το “Τέλειο Έγκλημα”, να κλέψετε μια πολύτιμη ιδέα μέσα από το μυαλό ενός πάμπλουτου επιχειρηματία στο “Inception”, να γίνεται ένας μαχητής στο “Survivor”, να σώσετε αθώες ζωές στο “The Secret Agent”, ή να νιώσετε το βασικότερο ένστικτο, αυτό της επιβίωσης, στο πιο τρομακτικό δωμάτιο της Θεσσαλονίκης, το “The Ritual

Πλεονεκτήματα – Team Building

Τα Great Escape Rooms, προσφέρουν εναλλακτικές δραστηριότητες Team Building, για εταιρείες που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Τα δωμάτια απόδρασης είναι κατάλληλα για να δοκιμάσουν τις νοητικές ικανότητες της ομάδας σας και να συσφίξουν τις σχέσεις των εργαζομένων μιας εταιρείας.

Θα καταφέρετε να αποδράσετε? Βρείτε τα κρυμμένα στοιχεία, σπάστε κωδικούς, λύστε γρίφους και βγείτε από το δωμάτιο πριν ο χρόνος τελειώσει….. Τα Escape Room, περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο ευφυή σενάρια και είναι σχεδιασμένα για να ενισχύουν θετικά, τα επίπεδα συνεργασίας και την λογική των ομάδων που λαμβάνουν μέρος.

Τα πλεονεκτήματα των δωματίων του Great Escape, έναντι των υπόλοιπων, κλασσικών Team Building Activities είναι ότι:

 • δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο.
 • και τα δύο φύλα λαμβάνουν μέρος, χωρίς κάποιο από τα δύο να έχει πλεονέκτημα.
 • η συμμετοχή στις δραστηριότητεςδεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
 • οι ομάδες μπορούν να νικήσουν ΜΟΝΟ, εάν συνεργαστούν μεταξύ τους.
 • δεν απαιτεί από τους παίκτες κάποιες ειδικές δεξιότητες.
 • γίνεται εύκολα, με χαμηλό κόστος.
 • δίνει στους υπεύθυνους, την δυνατότητα παρακολούθησης του παιχνιδιού από ειδικές κάμερες που βρίσκονται στο δωμάτιο. Έτσι μπορούν να δουν άμεσα την απόδοση και τα αδύναμα σημεία της ομάδας.

Οφέλη  Team Building Activities –  Great Escape Rooms

Οι δραστηριότητες Team Building, βοηθούν στην ενίσχυση της δημιουργικής σκέψης, της συνεργασίας και της λογικής, με αποτέλεσμα την αυξημένη επίδοση και στον χώρο εργασίας. Μέσα από την συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια, οι ομάδες μαθαίνουν να στηρίζονται στις δυνάμεις του κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και να συνεργαστούν αποτελεσματικά, ώστε να πετύχουν έναν κοινό σκοπό. Αναλυτικότερα, η συμμετοχή στα Team Building Activities των Great Escape Thessaloniki:

 • Αναπτύσσει την επικοινωνία και την συνεργασία, μεταξύ των μελών της ομάδας.
 • Βελτιώνει το ομαδικό πνεύμα, λόγω του κοινού στόχου που πρέπει να επιτευχθεί.
 • Αναβαθμίζει τις ικανότητες της ομάδας, όπως η σωστή διαχείριση του χρόνου και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων.
 • Ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση και την αλληλεπίδραση των εργαζομένων, γεγονός που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στον εργασιακό χώρο.
 • Οξύνει το λογικό συνειρμό και τις ικανότητες παρατήρησης
 • Ευνοεί και έτσι αναπτύσσει την δημιουργική σκέψη

Ενίσχυση ικανοτήτων

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες Team Building, δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους να διασκεδάσουν και να τεστάρουν τα επίπεδα συνεργασίας και τις δεξιότητες τους. Τα συναρπαστικά, τρομακτικά ή απλά διασκεδαστικά σενάρια δίνουν έντονα νοητικά και πνευματικά ερεθίσματα, χωρίς να απαιτούν κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.

Τα δωμάτια απόδρασης, είναι λοιπόν μια έξυπνη και κατάλληλη επιλογή για κάθε τύπο ανθρώπου. Τα χαρακτηριστικά που μια ομάδα πρέπει να διαθέτει μέσα στους χώρους των Great Escape, είναι παρόμοια με αυτά που κάνουν μια επιχείρηση να υπερέχει του ανταγωνισμού. Μερικά χαρακτηριστικά είναι:

 • Επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας.
 • Στρατηγικός σχεδιασμός, για ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης.
 • Ηγετικές ικανότητες που χρειάζεται να έχει κάποιος ώστε να αναλάβει τον συντονισμό της ομάδας.
 • Σκέψη Outside the Box, ώστε να αναλύσετε δεδομένα και να σκεφτείτε δημιουργικά.
 • Ομαδικότητα, ως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα χρειαστείτε εντός των δωματίων.
 • Θετική Σκέψη, που χρειάζεται να έχει η ομάδα, ώστε να έχει πίστη στις ικανότητες της, αλλά και να μην παραιτείται.

Το Team building, είναι κατάλληλο και ενδείκνυται για στελέχη εταιρειών και εργαζόμενους, ιδιαίτερα πριν από την έναρξη ενός νέου ομαδικού project.

Team Building Activities – BOOK NOW