Παιχνίδια Μυστηρίου

Χέρι σε κουρτίνα, στα παιχνίδια μυστηρίου
780 450 nikos

Παιχνίδια Μυστηρίου – Great Escape Rooms Thessaloniki

Τα παιχνίδια μυστηρίου συναρπάζουν και γοητεύουν τον νου, από τις απαρχές της ανθρωπότητας. Το ανθρώπινο είδος είχε πάντα την τάση να εξερευνά το άγνωστο, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει την “αλήθεια”. Ο Τόμας Μορδιάσημος φιλόσοφος, είχε πει ότι μόνο μέσα από το μυστήριο, η ψυχή αναγεννιέται. Το μυστήριο ανέκαθεν κέντριζε το ενδιαφέρον των ανθρώπων και γίνονταν το αγαπημένο θέμα για συζήτηση. Είναι αυτό που εμπνέει τους καλλιτέχνες, που εξάπτει την φαντασία μας και δίνει το έναυσμα για την δημιουργία σεναρίων και θεωριών. Το συναντάμε σε λαϊκούς μύθους, ταινίες, μυθιστορήματα και γενικότερα σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Τα παιχνίδια μυστηρίου λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την σημερινή εποχή! Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape Rooms Thessaloniki, έχουν σχετικά απλούς κανόνες και είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία. Η ομάδα σας, που αποτελείτε από 2 έως 5 άτομα, κλειδώνεται σε ένα από τα δωμάτια, με σκοπό της να αποδράσει μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό περιθώριο. Για να το πετύχετε, πρέπει να βρείτε όλα τα κρυμμένα στοιχεία, να λύσετε γρίφους, να σπάσετε μυστικούς κώδικες και να συνδυάσετε όλα αυτά τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην ελευθερία.

Παιχνίδια μυστηρίου great escape rooms θεσσαλονίκη

Θεματικά δωμάτια – Great Escape Thessaloniki

Το Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει για τους λάτρεις του μυστηρίου και της περιπέτειας, πέντε μοναδικά δωμάτια γεμάτα γρίφους και μυστικά. Κάθε ένα από τα δωμάτια απόδρασης, έχει τα δικά του μοναδικά σκηνικά και διακόσμηση, το δικό του σενάριο και τους δικούς του γρίφους. Το μόνο κοινό τους στοιχείο, είναι ότι ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους παλμούς στο κόκκινο!! Η ποικιλία των escape room, μπορεί να καλύψει με ευκολία κάθε γούστο. Αναλυτικότερα:

Inception

Έτος 2030! Βρίσκεστε μέσα σ ένα όνειρο…  Ταξιδευτές στο υποσυνείδητο και τις ονειρικές διαστάσεις των ανθρώπων.. Είστε οι μόνοι που έχετε καταφέρει να τρυπώνετε εκεί που κανείς δεν θα μπορούσε.. Η πιο σουρεαλιστική και ανήθικη πράξη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ποιος νοιάζεται όμως για την ηθική όταν είναι κλέφτης? Η απόλυτη κλοπή είναι ο στόχος σας! Καλώς ήρθατε στο όνειρο του πλουσιότερου επιχειρηματία στον κόσμο.

Σκοπός του Inception: Είναι να βρείτε τον κωδικό που θα ξεκλειδώσει την ιδέα που κρύβεται καλά κρυμμένη μέσα στο όνειρο αυτό. Μία ιδέα που θα σας κάνει όχι μόνο πλούσιους αλλά και τους πιο πετυχημένους κλέφτες όλων των εποχών. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει? Έχετε μία ώρα μέχρι το όνειρο να τελειώσει, αν δεν έχετε δραπετεύσει, και το θύμα σας ξυπνήσει, θα μείνετε κλειδωμένοι εδώ για πάντα! Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σας….

 inception great escape rooms θεσσαλονίκη

Perfect crime

Ελλάδα – Έτος 2016. Βρίσκεστε στον τόπο ενός εγκλήματος.. ή μάλλον του τελειότερου εγκλήματος της ιστορίας. Όλες οι ομάδες ντετέκτιβ όπως και οι αρχές, δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Οι εφημερίδες μιλούν στα πρωτοσέλιδα για το τέλειο έγκλημα…
Εσείς όμως είστε οι πιο διάσημοι ντετέκτιβ, φημισμένοι για την επίλυση των δυσκολότερων και πιο σπάνιων δολοφονικών εγκλημάτων της Ευρώπης. Σκοπός του Perfect Crime: Αναλαμβάνετε την υπόθεση και έχετε μία ώρα για να την εξιχνιάσετε, να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος. Αν δεν τα καταφέρετε ο δολοφόνος θα μείνει ατιμώρητος στην σκιά της ανωνυμίας του. Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σας!

perfect crime great escape rooms Θεσσαλονίκη

The Secret Agent

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνίδια μυστηρίου εποχής, στη Θεσσαλονίκη. Έτος 1939 βρίσκεστε στο γραφείο ενός Γερμανού επιχειρηματία ο οποίος έφτασε στην Κρακοβία με την ελπίδα να κάνει περιουσία από τον πόλεμο. Στην πορεία, όμως, έγινε αυτοσκοπός του να σώσει όσους περισσότερους αθώους μπορούσε από τα στρατεύματα των Ες Ες. Έχοντας αποκτήσει σημαντική επιρροή στα στρατεύματα των Γερμανών, συντάσσει μια λίστα με «ικανούς τροφίμους». Το να υπάρχει το όνομά τους στη λίστα είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να τους οδηγήσει στη ζωή ή στο θάνατό. Σκοπός του The Secret Agent,  είναι να βρεις τα αρχεία και να τα παραδώσεις στα σωστά χέρια σώζοντας την ζωή εκατοντάδων αθώων.

 

The Ritual

Κάτι έρχεται και διψάει για αίμα, μια σκιά εμφανίζεται στον τοίχο πίσω σου, και σε τραβάει μαζί της στο σκοτάδι. Ο χρόνος έχει χάσει την σημασία του και σε κυριεύει ο φόβος, νιώθεις ότι ο θάνατος είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.. Το The Ritual, είναι ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και αυστηρά κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών. Σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι που θα συνιστούσαμε σε άτομα με κλειστοφοβία ή καρδιακές παθήσεις. Τολμάς να το δοκιμάσεις??

the ritual great escape rooms θεσσαλονίκη

The Survivor

Ένας κωδικοποιημένος χάρτης σας αποκαλύπτει ένα νησί που δεν υπάρχει στην επίσημη χαρτογράφηση του Ατλαντικού. Ο μύθος λέει πως εκεί είναι κρυμμένος ένα θησαυρός αμύθητης αξίας! Βρίσκετε την πιο γερή γαλέρα της Αμερικής και ξεκινάτε το ταξίδι σας προς το άγνωστο. Μετά την στάση σας για ανεφοδιασμό στην Καραϊβική κι’ ενώ βρίσκεστε στα ανοιχτά του Ατλαντικού πέφτετε σε μία καταιγίδα, που δημιουργεί έναν τεράστιο κυκλώνα! Για να αποφύγετε τον κυκλώνα αλλάζετε πορεία αλλά ήδη η γαλέρα σας έχει αρχίσει να παίρνει νερά. Λίγο πριν βουλιάξει καταφέρνετε να μπείτε όλοι μαζί σε μια σωσίβια λέμβο.

Τα κύματα  του σκοτεινού και γεμάτου κινδύνους ωκεανού σας ξεβράζουν στις όχθες ενός μυστηριώδους  νησιού. Είστε αρκετά γενναίοι για να επιβιώσετε? Μόνο όσοι είναι.. αληθινοί μαχητές θα καταφέρουν να αποδράσουν! Το Survivor είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Δεν ενδείκνυται για άτομα με υψοφοβία, ενώ η αθλητική ενδυμασία κρίνεται απαραίτητη διότι απαιτούνται κάποιες βασικές σωματικές ικανότητες.

survivor great escape rooms θεσσαλονίκη

Παιχνίδια μυστηρίου για όλους!

Τα παιχνίδια μυστηρίου των Great Escape είναι κατάλληλα για ομάδες φίλων, οικογένειες και εταιρικά events Team BuildingΕίναι μια δραστηριότητα η οποία ενισχύει τις νοητικές ικανότητες και την συνοχή των μελών της ομάδας. Το πολύ προσιτό κόστος, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τον συνολικό αριθμό της ομάδας, είναι περίπου 10 ευρώ ανά άτομο. Αυτό είναι ένα ακόμα βασικό στοιχείο, που συμβάλει στην μαζική αποδοχή του κόσμου, στην Θεσσαλονίκη. Τα παιχνίδια μυστηρίου, υπόσχονται εκτόνωση, σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας σας και αδρεναλίνη στο κόκκινο. Ξεχάστε τα προβλήματα σας, και μπείτε στον μαγικό κόσμο των Escape Rooms. Η εμπειρία που θα ζήσετε, σίγουρα δεν τελειώνει με την έξοδο σας από το δωμάτιο! Είναι κάτι που θα συζητάς για μέρες. με τα άτομα που θα επιλέξεις για να μοιραστείς την εμπειρία.