ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

παιδιά σε παρτυ γενεθλίων σε escape room
780 450 nikos

Πρωτότυποι χώροι για παιδικό πάρτυ γενεθλίων!

Escape Room για παιδιά – Είσαι στη Θεσσαλονίκη και ψάχνεις πού να διοργανώσεις το πάρτυ γενεθλίων για το παιδί σου; Θέλεις το παιδί σου και η παρέα του να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία; Που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να δεθούν σαν παρέα αλλά να ανακαλύψουν νέους τρόπους διασκέδασης; Το Great Escape rooms Θεσσαλονίκης σου δίνει τη λύση προσφέροντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το παιδικό πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στους χώρους της.

Η αποκλειστικότητα του χώρου, η ασφάλεια των παιδιών σας, η απασχόληση τους, οι παροχές και η διάρκεια του πάρτυ θα πρέπει να είναι ψηλά στην λίστα των απαιτήσεων σας. Χαρίστε λοιπόν στο παιδί σας ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, γεμάτο μυστήριο στα δωμάτια απόδρασης της πόλης, δίνοντάς του την ευκαιρία να διασκεδάσει με τους φίλους του δημιουργικά, να λύσει γρίφους, να παίξει με τους καλεσμένους του και να γίνει ο ήρωας του πάρτυ, αγγίζοντας την σφαίρα του μαγικού και μυστήριου κόσμου των Great Escape Rooms.

Escape Room για παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Ολοένα και περισσότεροι γονείς επιλέγουν να οργανώσουν το παιδικό πάρτυ σε Escape Room για παιδιά και το αποτέλεσμα, τους δικαιώνει για την απόφασή τους. Τα Exclusive πακέτα για παιδικό πάρτυ, παρέχουν την ασφάλεια πως θα καλυφθούν όλες οι ανάγκες . Από τις προσκλήσεις του, το μπουφέ ,την τούρτα του, μέχρι το παιχνίδι και την δημιουργική απασχόλησή τους από έμπειρο προσωπικό και ψυχαγωγούς. Οι επιλογές είναι πολλές  και για όλες τις ηλικίες , από 6 χρονών μέχρι και τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου. Επιλέξτε τα Great Escape Room για παιδιά και να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε τις καλύτερες και πιο ποιοτικές παροχές, στις πιο προσιτές τιμές.

Γιατί να επιλέξω Escape Room;

Παιδικό πάρτυ γενεθλίων σημαίνει άφθονο παιχνίδιγέλιο και διασκέδαση. Πολλοί γονείς ψάχνοντας εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, επιλέγουν τα Escape Room για παιδιά, ώστε να κάνουν εκεί ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Τα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να το ευχαριστηθούν κλεισμένα στα διαμερίσματα. Αυτό οδηγεί τα παιδιά της νέας γενιάς να κάθονται μπροστά από μια οθόνη και να εθίζονται πολλές φορές σε βιντεοπαιχνίδια.

Τα δωμάτια απόδρασης προσφέρουν άφθονο παιχνίδι, σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται από την ίδια την δραστηριότητα των παιδιών. Άφθονο γέλιο και ικανοποίηση κάθε φορά που καταφέρνουν να λύσουν κάποιον γρίφο και να προχωρήσουν την “αποστολή τους”. Τους μαθαίνει να συνεργάζονται αρμονικά με τους φίλους τους. Το παιδικό πάρτυ σε Escape Room, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και να εξασκήσουν σώμα και μυαλό.

Πάρτυ γενεθλίων στο Great Escape Rooms για παιδιά

Πολλοί γονείς επέλεξαν το Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, για τη διεξαγωγή των πάρτυ γενεθλίων των παιδιών τους. Τα παιδιά μπαίνουν στα θεματικά δωμάτια και μέσω της διαδικασίας επίλυσης γρίφων διασκεδάζουν και περνάνε εποικοδομητικά τον χρόνο τους.

παρτυ γενεθλίων σε escape roomΟι γονείς νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα παιδιά που συμμετέχουν παρακολουθούνται μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από κάποιον ειδικό της επιχείρησης. Αν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, μέλη του προσωπικού μπαίνουν στο δωμάτιο μαζί τους για να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλέστερη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Φυσικά παρέχεται χώρος για το σβήσιμο τούρτας και για τη συγκέντρωση όλων των καλεσμένων του πάρτυ.

Το Great Escape Room Θεσσαλονίκη έχει  θεματικά δωμάτια απόδρασης κατάλληλα για παιδικό πάρτυ γενεθλίων. Έτσι τα παιδιά θα περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία αυτή την ξεχωριστή μέρα.

 

BOOK NOW

 

Great Escape – Χώροι για παιδικά πάρτυ

Κάθε παιδί ανυπομονεί όλο τον χρόνο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πότε θα έρθει το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν οι διακοπές τους. Ξέγνοιαστα χωρίς σχολεία, διάβασμα και δραστηριότητες που τα κρατούν μακριά από το παιχνίδι. Ο δεύτερος είναι πότε θα έρθει η ώρα να γιορτάσει τα γενέθλια του με τους αγαπημένους του φίλους. Πότε θα γίνει αυτό το παιδικό πάρτυ, που θα μείνει αξέχαστο και όλοι  θα συζητούν για αρκετό καιρό.

Τις καλοκαιρινές σας διακοπές ομολογουμένως δεν μπορούμε να τις οργανώσουμε. Το πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό παιδικό πάρτυ, όμως να είστε σίγουροι πως μπορούμε να το οργανώσουμε εξ’ολοκλήρου εμείς για εσάς. Η νέα τάση της εποχής είναι τα παιδικά πάρτι σε Escape Room για παιδιά. Ειδικά διαμορφωμένοι  χώροι, γεμάτοι μυστήριο και σκηνικά που ζωντανεύουν το παιχνίδι των παιδιών και ικανοποιούν και  την απαιτητική φαντασία των μικρών μας φίλων.