Δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη

Άντρας μπροστά από παράθυρο σε δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη
780 450 nikos

Great Escape – Δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη

Τα Δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη, είναι ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι, κατάλληλο για μεγάλους και παιδιά. Αν θέλετε να τεστάρετε τις νοητικές σας ικανότητες, την φαντασία και την ευρηματικότητά σας, τότε σίγουρα πρέπει να παίξετε σ’ένα από τα θεματικά δωμάτια απόδρασης, του Great Escape Rooms Thessaloniki. Αναμετρηθείτε με το χρόνο και την αγωνία! Πέντε ατμοσφαιρικά δωμάτια γεμάτα μυστήριο που σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Ένα έγκλημα, ένα όνειρο, μια ιστορία σωτηρίας, ένας ψυχοπαθής και ένα νησί, σε προ(σ)καλούν να λύσεις τους γρίφους τους, πριν ο χρόνος σου τελειώσει. Οργάνωσε την ομάδα σου και έλα στα δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσεις την πρόκληση. Ο σημαντικότερος ίσως παράγοντας για να αποδράσετε, είναι η συνεργασία!

Στα Great Escape Thessaloniki, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποδράσετε ως ομάδα, ή να αποτύχετε ως ομάδα. Θα καταφέρετε να φτάσετε στον τελικό γρίφο που ανοίγει την πόρτα της εξόδου? Δοκιμάστε την αντίληψή σας, την ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας σας και βρείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Πιστεύετε ότι είστε αρκετά γρήγοροι για να τα καταφέρετε? Τα escape room στην Θεσσαλονίκη, προκαλούν εσάς και την παρέα σας, να ανακαλύψετε τα μυστικά τους και τον τρόπο διαφυγής σας. Αφεθείτε στην μοναδική πλοκή ενός σεναρίου και γίνεται οι πρωταγωνιστές!

δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη

Δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη – Οφέλη

Τα δωμάτια απόδρασης βοηθούν σημαντικά στην διατήρηση των εγκεφαλικών συνάψεων, αλλά και την δημιουργία νέων. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η λύση δύσκολων γρίφων βοηθά σημαντικά στην δημιουργικότητα, τον λογικό συνειρμό και την μνήμη. Αναλυτικότερα, τα κυριότερα οφέλη από την συμμετοχή μας σε τέτοιο είδους παιχνίδια είναι:

  • Η βελτίωση της μνήμης – Ο αυξημένος αριθμός των απαιτήσεων στα δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη, καθιστά αναγκαία την καλή βραχυπρόθεσμη μνήμη. Ο μεγάλος όγκος πληροφοριών που συλλέγουν οι παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να επεξεργαστούν στο σύνολό τους. Έτσι η καλή μνήμη είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την επιτυχημένη λύση αρκετών από τους γρίφους. Εξασκώντας την ικανότητα της μνήμης, δημιουργούνται νέες συνάψεις, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά τις διεργασίες της μνήμης.
  • Αύξηση δημιουργικότητας – Αρκετοί γρίφοι, απαιτούν να σκεφθείτε έξω από τα συνηθισμένα σας πλαίσια. Η δημιουργική σκέψη και ο πειραματισμός πολλών πιθανών λύσεων, σίγουρα είναι κάτι που θα βελτιωθεί, βάζοντας τον εαυτό σας σε μια τέτοια διαδικασία.
  • Ολιστική σκέψη – Τα παιχνίδια απόδρασης Θεσσαλονίκη, βοηθούν τους παίκτες να κατανοήσουν ότι βλέποντας το πρόβλημα στο σύνολο του, μπορεί να τους δώσει μια λύση που δεν μπορούσαν να συλλάβουν, όταν το εξέταζαν αποσπασματικά. Ο ολιστικός τρόπος σκέψης, βοηθάει να λύνουμε ευκολότερα τα προβλήματα της καθημερινότητας και ενεργοποιεί πολλαπλά τμήματα του εγκεφάλου.
  • Παραγωγή Ντοπαμίνης – Τα έντονα θετικά συναισθήματα που θα νιώσετε μετά την απόδραση σας, δημιουργούνται λόγω της απελευθέρωσης ντοπαμίνης στον εγκέφαλο. Αυτός ο νευροδιαβιβαστής, συνδέεται με την ευεξία, καθώς παράγεται επίσης κατά την διαδικασία μάθησης.
  • Όξυνση της Αντίληψης – Η συμμετοχή σας στα δωμάτια του Great Escape Thessaloniki, αυξάνει την αντίληψη του χώρου, καθώς πρέπει σε περιορισμένο χρόνο να εντοπίσετε όλα τα πιθανά στοιχεία που βρίσκονται στο δωμάτιο.
  • Βελτίωση της συνεργασίας – Όσο καλή αντίληψη, λογική και φαντασία να διαθέτεται, το σίγουρο είναι ότι για να καταφέρετε να αποδράσετε από το δωμάτιο, δεν είναι αρκετά. Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, που απαιτούν την συνεργασία και τον καταμερισμό ευθυνών. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει το κομμάτι που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καλύτερα και ταυτόχρονα να συνεργαστούν αρμονικά.

δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη

Γιατί να παίξεις στα δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη?

Επειδή είσαι gamer. Γιατί σου αρέσει το παιχνίδι. Διότι θέλεις να αποδράσεις για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Επειδή θέλεις να περάσεις καλά με την παρέα σου. Γιατί θέλεις να ξαναγίνεις παιδί. Επειδή θέλεις να θυμηθείς τι σημαίνει διασκέδαση. Γιατί θέλεις να προκαλέσεις τις ικανότητές σου. Γιατί θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική δραστηριότητα Team Building με τους συνεργάτες σου. Επειδή σου αρέσουν οι γρίφοι. Διότι, θέλεις να γίνεις ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας μυστηρίου και δράσης. Οι λόγοι που μπορεί να σε κάνουν να αγαπήσεις αυτή τη νέα και συναρπαστική, εναλλακτική μορφή διασκέδασης είναι πραγματικά αμέτρητοι. Τα δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη, του Great Escape Thessaloniki, αποτελούν μια ολοκληρωμένη ψυχαγωγική εμπειρία διασκέδασης.  Περάστε ανεπανάληπτες στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους ή το άλλο σας μισό. Εάν ενδιαφέρεστε για κάτι εναλλακτικό και μυστηριώδες, είμαστε εδώ και σας περιμένουμε».

δωμάτια απόδρασης Θεσσαλονίκη