Escape rooms Θεσσαλονίκη

Πλάτη άντρα στο Escape Rooms Θεσσαλονίκη
780 450 nikos

Escape Rooms Θεσσαλονίκη

Τα Escape Rooms Θεσσαλονίκη, είναι ένα σχετικά νέο είδος ψυχαγωγίας, που έχει συνεχή ανοδική τάση σε όλο τον κόσμο. Αυτού του είδους παιχνίδια, βασίζονται κυρίως στην ομαδικότητα και τη διαδραστικότητα των παικτών. Τα οφέλη είναι διπλά…. Είναι αδιαμφισβήτητα διασκεδαστικό σαν παιχνίδι, όμως ταυτόχρονα, βάζει την λογική και την φαντασία σου σε εγρήγορση. Τα δωμάτια των Great Escape Room Θεσσαλονίκη, δεν χρειάζονται κάποιες ειδικές ικανότητες ή εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, για να καταφέρετε να αποδράσετε. Η επιτυχής ολοκλήρωση του παιχνιδιού, βασίζεται κυρίως στις ικανότητες συνεργασίας της ομάδας σας, την γρήγορη σκέψη και την συγκέντρωση.

Ίσως να ακούγεται αρκετά εύκολο… όμως μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά γίνονται κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου των 60 ή 75 λεπτών. Οι καλύτεροι σύμμαχοι σε αυτή την διαδικασία, είναι σίγουρα η διαίσθηση, το σώμα, η φαντασία και η λογική σας. Τα δωμάτια των Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, σας προκαλούν να χρησιμοποιήσετε και τις 5 αισθήσεις σας στο έπακρο, μιας και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία απόδρασης, στους ειδικά διαμορφωμένους και προσεγμένους χώρους μας. Όλα τα δωμάτια, είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, από 10 έως 100 ετών, εκτός από το δωμάτιο “The Ritual“. Αυτό το δωμάτιο είναι αρκετά τρομακτικό και για αυτό το λόγο, είναι κατάλληλο αυστηρά άνω των 18 ετών και για άτομα, που δεν έχουν ιστορικό με καρδιακές παθήσεις ή κλειστοφοβία.

Great Escape Room Θεσσαλονίκη – Εσύ, μπορείς να αποδράσεις?

escape rooms thessaloniki

Πως παίζεται?

Τα Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη προσφέρουν πραγματικά μοναδικές στιγμές διασκέδασης και περιπέτειας. Η αποστολή που πρέπει να φέρετε εις πέρας είναι απλή.. Εσείς μαζί με την ομάδα σας, μπαίνετε σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, του Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη. Τελικός σας στόχος είναι να καταφέρετε να αποδράσετε προτού σας τελειώσει ο χρόνος. Για να πετύχετε τον στόχο σας, πρέπει να λύσετε μια σειρά από πολύπλοκους γρίφους και αινίγματα. Τα κρυμμένα στοιχεία και κλειδιά, θα σας οδηγήσουν στον τελευταίο και ποιο κρίσιμο γρίφο.

Με την είσοδο σας σε ένα από τα Escape Rooms Θεσσαλονίκη, γίνεται μια σύντομη παρουσίαση όλων των σημαντικών οδηγιών και του σεναρίου. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ένας Game Master, σας βλέπει μέσα από τις ειδικές κάμερες οι οποίες βρίσκονται στο δωμάτιο, με σκοπό να δώσει χρήσιμες πληροφορίες, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να λύσετε κάποιο γρίφο. Αυτό γίνεται, μόνο αν κρίνει ότι είναι απολύτως αναγκαίο για την ομαλή έκβαση του παιχνιδιού.

Είστε ικανοί να τον αποκωδικοποιήσετε και να ανοίξετε την πόρτα της εξόδου σας, από το δωμάτια απόδρασης?

escape rooms thessaloniki

Ποιοι μπορούν να παίξουν στα Escape Rooms?

Τα παιχνίδια του Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, βρίσκονται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 22, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι κατάλληλα για όσους αναζητούν κάποιο συναρπαστικό και διαδραστικό, ομαδικό παιχνίδι. Παίζοντας στα δωμάτια του Great Escape, θα περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές και θα συσφίξετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Tα Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, είναι μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης, κατάλληλη για:

Ομάδες φίλων

Εάν ψάχνετε μια πρωτότυπη και διασκεδαστική δραστηριότητα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τους κολλητούς σας, τότε τα δωμάτια απόδρασης αποτελούν την κατάλληλη λύση. Δοκιμάστε μια διαφορετική εμπειρία, που σίγουρα θα λατρέψετε και θα συζητάτε για καιρό!

Οικογένειες

Βρίσκεστε με την οικογένειά σας στην Θεσσαλονίκη και έχετε βαρεθεί να κάνετε όλες τις κλασσικές δραστηριότητες? Τα Great Escape, είναι η δραστηριότητα που πρέπει να δοκιμάσετε εσείς και τα παιδιά σας… Αυτή είναι η διασκεδαστική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Fans των Online παιχνιδιών απόδρασης

Είστε fan των διαδικτυακών παιχνιδιών απόδρασης? Τότε σίγουρα, τα Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να δοκιμάσετε! Αυτά τα δύο παιχνίδια, μοιράζονται την ίδια λογική, με την διαφορά ότι στα Great Escape το δωμάτιο είναι πραγματικό, και ο παίχτης που είναι παγιδευμένος μέσα του, είσαι εσύ. Εάν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι ο ειδικός, στα online παιχνίδια, τότε κάνε κράτηση τώρα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία!

Μέλη εταιρειών – Team Building

Η αρμονική συνεργασία των μελών μιας εταιρείας, είναι ίσως ο κυριότερος παράγοντας για την επιτυχία. Τα δωμάτια του Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη, ενισχύουν την αλληλεπίδραση και την χημεία μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας. Η συμμετοχή σε αυτού του είδους δραστηριότητες Team Building, βελτιώνει στο μέγιστο την συνοχή της ομάδας και οι εργαζόμενοι γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους.

Ζευγάρια

Τα Escape Rooms, είναι ένα το κατάλληλο δώρο, αν ψάχνεις κάτι πρωτότυπο, για το άλλο σου μισό. Σίγουρα τα παιχνίδια απόδρασης, θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που έχετε δοκιμάσει ποτέ, ως ζευγάρι. Λύστε τους γρίφους, ανακαλύψτε τα κρυμμένα στοιχεία και βγείτε από το δωμάτιο πριν τελειώσει ο χρόνος! Σας υποσχόμαστε ότι θα είναι το πιο περιπετειώδες ραντεβού, που είχατε ποτέ!

escape rooms thessaloniki

Γιατί να παίξω?

Τα Escape rooms Θεσσαλονίκη, απαιτούν ταχύτητα, επιδεξιότητα και συνεργασία. Όμως, εκτός από τις υψηλές τους απαιτήσεις, προσφέρουν σημαντικά οφέλη στον ψυχισμό των παικτών. Εδώ και πολλά χρόνια, επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα προκλητικά και δύσκολα αινίγματα, ενισχύουν σημαντικά την ανάπτυξη του εγκέφαλου. Διατηρούν σε δράση τις συνάψεις του, ενώ δημιουργούν νέες, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Συμβάλουν λοιπόν, στην διατήρηση και την ανάπτυξη κάποιον βασικών και πολύ χρήσιμων λειτουργιών, όπως η μνήμη, η δημιουργικότητα και η παραγωγή ντοπαμίνης.

Αναλυτικότερα, η συμμετοχή στα Escape rooms Θεσσαλονίκη, αναπτύσσει κάποιες βασικές και χρήσιμες ικανότητες του εγκεφάλου. Οι γρίφοι και οι προκλήσεις που οι παίκτες καλούνται  να διαχειριστούν, προϋποθέτει την άριστη λειτουργία της βραχυπρόθεσμης μνήμης. Μόνο αν αυτό το κομμάτι του εγκεφάλου λειτουργεί σωστά, θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε τον μεγάλο αριθμό των στοιχείων που θα ανακαλύψετε στο δωμάτιο. Η δημιουργική σκέψη, θα είναι σίγουρα ο καλύτερος βοηθός σας, διότι για να λύσετε τους γρίφους, χρειάζεται να σκεφτείτε “Outside the Box“. Επιπλέον, με την συμμετοχή σας σε αυτού του είδους παιχνίδια, διαμορφώνετε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης, ώστε να προσεγγίσετε το πρόβλημα στο σύνολό του και όχι αποσπασματικά. Τέλος, τα Escape Rooms, προκαλούν ευεξία και ανεβάζουν την διάθεση σας. Σε χημικό επίπεδο, αυτό μεταφράζετε σε σημαντική ποσότητα ντοπαμίνης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που συνδέεται άμεσα με τα θετικά συναισθήματα.

escape rooms thessaloniki