ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

The ritual escape room
1024 427 nikos

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ by GREAT ESCAPE

Κυνήγι θησαυρού ή εξιχνίαση μυστηρίου; Ιχνηλάτης ή ντετέκτιβ; 20ος αιώνας…1953 …εκδίδεται το βιβλίο «Outdoor treasure hunt» από τους Προσκόπους του Βασιλικού Ανακτώρου της Αγγλίας. Ήταν ο ιδρυτής των προσκόπων που καθοδήγησε τους λύκους του να μάθουν να χρησιμοποιούν ότι εφόδιο έχουν, να ακολουθούν ότι στοιχείο βρίσκουν ώστε να προστατεύουν ο ένας τον άλλον σαν ομάδα για το κοινό καλό και φυσικά για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Scouting λοιπόν από τον προηγούμενο αιώνα..

21ος αιώνας..Τι γίνεται όταν πέφτουν οι τοίχοι των Escape Rooms; Ολόκληρη η πόλη εμφανίζεται μπροστά σου και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεχυθείς στους δρόμους και να ανακαλύψεις το μυστήριο που κρύβεται πίσω από συγκλονιστικές ιστορίες ανεξιχνίαστες στο χρόνο. Το scouting μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι  μυστηρίου που κανένας τοίχος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο .Ένα παιχνίδι που τα πάρκα , τα μνημεία, οι δρόμοι, τα κτήρια αποτελούν την επίπλωση και το περιβάλλον κρατά τα κλειδιά για να ανοίξουν οι εικονικές κλειδαριές… ή μήπως όχι; Ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, αλλά μόνο με το πνεύμα ,την λογική σου και τα στοιχεία που κρατάς θα μπορέσεις να ανακαλύψεις την επόμενη θέση σου.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις να παίξεις ένα εξωτερικό παιχνίδι

Όλο και περισσότεροι gamers επιλέγουν να συμμετέχουν σε εξωτερικά escape games. Ειδικά τις μέρες του καλοκαιριού ,είναι μια υπέροχη ευκαιρία για διασκέδαση και εξερεύνηση της πόλης.

Η διαδρομή μπορεί να σε οδηγήσει σε στενά που ούτε είχες προσέξει πριν πως υπάρχουν .Να ανακαλύψεις μυστικά για την πόλη σου που θα σε μαγέψουν.

Αν κάτι αποτελεί ρεαλιστικό περιβάλλον ,αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα outdoor escape game. Η πραγματική αίσθηση του ρεαλιστικού περιβάλλοντος σου επιβάλλει τον ρόλο που σου έχει ανατεθεί .Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Το Great Escape Thessaloniki έχει δημιουργήσει για εσάς το πιο συναρπαστικό εξωτερικό παιχνίδι. Μια  ιστορία μυστηρίου, με πρωταγωνιστές εσάς και την παρέα σας. Μια ιστορία που συγκλόνισε την πόλη της Θεσσαλονίκης με το Ritual Nightmare Edition, ήρθε για να ρίξει φώς στο πιο τρομακτικό Escape Room της πόλης ώστε να ανακαλύψετε τι πραγματικά συνέβη.

Ποια ήταν η αρχή; Ποιος  και γιατί σκορπά τον τρόμο; Τι έγινε τελικά εκείνη την νύχτα;  Όλη η ιστορία εκτυλίσσεται  μπροστά στα μάτια σας. Ritual 0 – The Beginning. BOOK NOW —–à…….

Γίνε εσύ αυτός που θα  ανακαλύψει την αλήθεια πρώτος.