Η GREAT ESCAPE THESSALONIKI στην 83η ΔΕΘ

Great Escape team
780 450 nikos

H Great Escape Rooms Thessaloniki συμμετείχε στο HALL OF GAMES του περιπτέρου 17 στην 83η ΔΕΘ ( Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ), παρουσιάζοντας το LUNA PARK!

Λίγα λόγια για την 83η ΔΕΘ :

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, έγραψε ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.
Η φετινή διοργάνωση ήταν η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών.
Αναμφισβήτητα ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία της ΔΕΘ με ρεκόρ επισκεψιμότητας και ενδιαφέροντος στα περίπτερα της.

HALL OF GAMES Περίπτερο 17:

To Hall of Games είναι μια διοργάνωση για μικρούς και μεγάλους με κεντρικό θέμα το gaming αλλά και όχι μόνο. Esports tournaments, VR Experience, Retro & Arcade Gaming, Gosplays και πολλά ακόμα αποτέλεσαν ώστε το περίπτερο 17 να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ !

Η GREAT ESCAPE THESSALONIKI στο Hall Of Games :

Στο Luna Park ( ένα preview του δωματίου που έρχεται σύντομα στην Great Escape Thessaloniki), όπως και στα Mini games που υπήρχαν στον χώρο που διαμορφώσαμε ειδικά για την Hall Of Games, χιλιάδες παίκτες όλων των ηλικιών έζησαν την μοναδική εμπειρία της Great Escape Thessaloniki.

Το #HALLOFGAMES αριθμούς:

🗓 9 ημέρες
👥 136.800 επισκέπτες
🎮 25 τουρνουά
🎁 50.000€ έπαθλα